Alte știri

(video) Când chemați pompierii, întrebați mai întâi dacă au apă în rezervor. În această noapte pompierii au chemat alți pompieri să stingă un incendiu pe str. Albișoara

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un caz excepțional s-a întâmplat în această noapte pe strada Albișoara din Chișinău. Aproximativ la ora 02:00 într-o locuință a izbucnit un incendiu. Oamenii au alertat imediat pompierii, iar la fața locului a venit să intervină u autospecială cu rezervorul de apă gol.

După cum se vede din imaginile video ce au fost transmise redacției Telegraph Moldova, doar după două minute, autospeciala a rămas fără apă. Astfel, în timp ce locuința ardea, pompierii priveau neputincioși la flăcări.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Pompierii au fost nevoiți să apeleze la ajutorul colegilor, care peste câteva minute au trimis o altă autospecială ce a reușit până la urmă să stingă incendiul.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

 

loading...

Comments are closed.