Social

VIDEO // Captură de droguri în valoare de 1 milion de euro, găsită la traficanți din București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii și procurorii au făcut o captură de peste 33 kilograme de heroină în valoare de 1 milion de euro, în urma unor percheziții la traficanți de droguri. Patru traficanți au fost reținuți, din care apoi doar doi arestați, scrie Digi 24.

Potrivit DIICOT, gruparea infracțională formată din 4 persoane făcea tranzacții cu zeci de kilograme de de droguri, acționând într-un mod precaut, doar prin intermediul unor persoane de încredere.

Membrii grupării au intenționat să vândă pe teritoriul României și a altor state europene o cantitate foarte mare de heroină, pe care o procuraseră de la un cetățean turc, aceasta fiind depozitată într-o clădire dezafectată de pe teritoriul Bucureștiului și la locuințele a doi dintre ei, în județul Timiș.

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut vineri 5 percheziții domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 33,5 kg de heroină, de puritate 50%, cu o valoare totală pe piața neagră de 1.000.000 euro, 5 telefoane mobile, și sumele de 1.950 de euro și 9.800 de lei.

Duminică, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de doi inculpați, iar față de alți doi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

 

loading...

Comments are closed.