(video) Caramalac nu se lasă de anii ’90! Iată cum l-a somat pe Vărzari să-i cedeze afacerea din Moscova

Andrei Tranga, Grigore Caramalac, Viorel Vărzari, Andy's Pizza, cazul Tranga, ion Dron, avocatul lui Tranga, cine este Caramalac, Grișa Bolgarul, Bulgaru, hot in lege, hoț în lege, La plăcinte, restaurant Moldova
 

Omul de afaceri, Viorel Vărzari, a povestit în detalii într-un interviu acordat site-ului de investigație Zeppelin Investigation, cum a fost trimis de proprietarul Andy’s Pizza, Andrei Tranga, la Moscova, pentru a se întâlni cu hoțul în lege Grigore Caramalac, alias Bulgaru. Vărzari a povestit că din start habar nu avea cine sunt persoanele influente ale lui Tranga din Moscova, dar când l-a văzut pe Caramalac, și-a dat seama că nu se va termina cu bine pentru el respectiva întâlnire.

Vărzari a spus că la întâlnirea cu Caramalac s-a discutat mai mult despre viața sa, cum este și cu cine se cunoaște, fiind abordat cu jargoane pe care le-a auzit și în penitenciarul numărul 13. Omul de afaceri a recunoscut că se aștepta la o întâlnire cu oameni din administrația Federației Ruse, nici de cum la o întâlnire cu interlopi precum Bulgaru.

“Din start Caramalac m-a abordat cu expresii din lumea interlopă. Ты кто по жизни?, dar eu știu de fapt totul despre tine, pentru că prietenul meu Andrei mi-a povestit.”, a declarat Vărzari.

Ulterior, după aceste abordări dure, Caramalac i-a prezentat lui Vărzari cum are de gând să-i împartă investiția din Federația Rusă.

“Caramalac a început a împărți TEHNO Art și mi-a spus clar că tu rămâi cu ale tale 50% și pui la dispoziție utilajul. Utilajul din Federația Rusă costa deja peste 1 milion de euro. Andrei Tranga, care trebuia să fie finanțatorul, rămâne cu 30%, iar eu (n.r. Grigore Caramalac) rămân cu 20%. Scopul meu în aceste 20% este ca tu să nu ai probleme în Rusia. Aceste 20% vor fi înregistrate pe numele lui Vitalie Ciobanu.” a declarat Vărzari.

Omul de afaceri a povestit că i-a fost foarte clar dat de înțeles că el trebuie să cedeze tot ce-i spune Caramalac și că nu mai poate da înapoi.

“Drum înapoi nu-i, noi deja suntem împreună. Tu înțelegi că noi nu suntem ultimii oameni din Moscova, și din Moldova la fel. Ai să te duci acasă și acolo Andrei Tranga o să-ți explice mai multe.” acesta ar fi fost mesajul lui Caramalac pentru Viorel Vărzari.

Caramalac l-a mai înștiințat pe Vărzari că Vitalie Ciobanu se va ocupa de tot ceea ce ține de fabrică. La prima etapă sediul firmei urma să fie Ambasada Bulgariei în Rusia, Caramalac susținând că astfel nimeni nu va putea intra și nu va putea face nimic firmei în cauză.

Omul de afaceri, Viorel Vărzari, a recunoscut că s-a simțit umilit. Mai mult decât atât, chiar dacă Caramalac cu Tranga dețineau 50% din firmă, iar numai utilajul lui Vărzari valora peste 1 milion de euro, hoțul în lege Bulgarul i-a spus lui Vărzari că Tranga nu va investi mai mult de 200 mii euro. Acest lucru Tranga i-a spus lui Vărzari și la Chișinău.

“Tu vii cu utilajul, Andrei cu 200 mii euro, iar eu cu protecția.”, a fost mesajul lui Caramalac pentru Vărzari.

Viorel Vărzari a recunoscut că fiind cuprins de frică și emoții, i-a spus ok lui Caramalac și că se va gândi la “propunerea” acestuia. Ulterior Vărzari a plecat la o altă întâlnire, iar Caramalac i-a pus la dispoziție automobilul acestuia, în care erau și mai multe arme.

Total
0
Shares
Total
0
Share