Un tren de mare viteză Frecciarossa a deraiat în această dimineață pe linia Milano-Bologna, potrivit Corriere della Sera. 30 de persoane au fost rănite şi cel puţin două au murit.

Un tren de mare viteză Frecciarossa a deraiat şi cel puțin două locomotive s-au răsturnat, potrivit cotidianului Corriere della Sera. Trenul se îndrepta către Roma.

Mecanicul de locomotivă şi un muncitor de la calea ferată au murit în accidentul care a avut loc joi, 6 februarie, în jurul orei 5:35 a.m., pe linia ferată Milano-Bologna.

Alte 30 de persoane au fost rănite în acest accident care a avut loc în provincia Lodi, în apropiere de Casal Pusterlengo. O persoană se află în stare gravă, dar va supravieţui, potrivit poliției.

​Ambulanțe, pompieri și elicoptere au fost trimise la fața locului.

​Circulația trenurilor pe această linie a fost suspendată de la ora 5:30, fiind întârzieri de până la o oră.

Potrivit unui comunicat de presă al Căilor Ferate de Stat, a fost lansată o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

 

Un train à grande vitesse déraille en Italie: les images depuis le lieu de l’accident

🔴 Un train à grande vitesse déraille en Italie: les images depuis le lieu de l’accidenthttps://sptnkne.ws/BqVJLe conducteur, ainsi qu'un autre cheminot, ont été tués. 30 autres personnes sont blessées.

Опубликовано Sputnik France Среда, 5 февраля 2020 г.

Citește și: Deputat român: România intră în al doilea an de criză

 

 

loading...

Comments are closed.