(Video) Caz terifiant: Copii din Moldova vânduți cu 2 milioane de ruble în Rusia!

Judecătoria Chișinău sediul Central, a condamnat de doi soți pentru trafic de persoane mature și copii, pccocs

O poveste teribilă a intrat mai întâi în atenția bloggerilor, ulterior și în atenția jurnaliștilor din mass-media rusească. Pe Internet a fost găsit un site prin intermediu căruia sunt traficați copii, inclusiv micuți din Republica Moldova. Imediat după ce jurnaliștii au observat site-ul, fotografiile copiilor care puteau fi închiriați au dispărut de pe pagină, transmite Știri.md. 

În locul lor a apărut o fotografie a unui maniac Cikatilo cu descrierea „Eu i-am mâncat pe toți!”. În caseta de căutare „haine pentru copii”, un jurnalist rus a dat peste o senzație reală pe Internet: „Nu este nimic despre haine, doar despre copii și prețurile sunt ciudate: 50 de mii de ruble pe oră și plata se face cu criptovalută”.
 
Ce îmbrăcăminte „de brand” puteți închiria? Modelul Leo, de 6 ani. Chiloți și o pălărie – 40.000 de ruble. În spatele magazinului de îmbrăcăminte pentru copii este o societate a pedofililor. Darknet – Internetul negru – aceasta include un magazin online imens pentru tranzacționarea tuturor lucrurilor ilegale și interzise. Cumpărați orice medicament – o problemă de trei minute. Undeva pe rafturile de mai jos, va exista o armă. Documentele – pașapoartele, permisele de conducere și cele de pensie – pot fi ușor în raza de acțiune. De asemenea, puteți cumpăra și vinde un copil viu.
 
Liderul organizației „Predă un pedofil”, Anna Levchenko, a spus că devine din ce în ce mai dificil să cumperi un copil, dar acest lucru crește doar prețul. De exemplu, un copil din Republica Moldova sau din Ucraina este în valoare de 1,5 – 2 milioane de ruble (375.000 – 500.000 de lei moldovenești).
Total
0
Shares
Total
0
Share