Social

VIDEO // Caz TERIFIANT dintr-un bar: Un client beat a atacat personalul cu un cuțit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cazul ar fi avut loc în orașul Poltava din Ucraina, un client în stare avansată de ebrietate, a intrat într-un conflict cu chelnerița barului.

Din imaginile video postate pe o rețea de socializare, se vede cum un client al barului, la care se observă o stare de ebrietate avansată, în momentul când deja se îndrepta spre ieșire împreună cu cel cu care consumase alcool, la un moment dat începe să atace verbal chelnerița localului.

În apărarea acesteia a sărit o altă persoană de sex femenin, care se pare că la fel face parte din personalul loclului. Atunci bărbatul scoate din mânecă un cuțit și îl pune la gâtul femeii. După câteva încercări de a îl calma, acesta renunță, dar le lovește cu picioarele.

Incidentul a durat preț de câteva minute, moment în care însoțitorul bărbatului îl așteaptă la ieșirea din local și îi mai spune de câteva ori să cedeze și să iasă.

Totul se petrece sub ochii unui alt membru al personalului, de data aceasta un tânăr, care se pare că ar fi barmen, dar care nici nu a clintit de după tejghea ca să apere pe cele două colege atacate de clientul buclucaș.

Deocamdată nu se știe dacă imaginile au ajuns sau nu pe mâna autorităților.

Citește și: Ucraina în 1918 și de ce nu a luat România Bucovina de la ucraineni

 

loading...

Comments are closed.