Alte știri

VIDEO // Ce au făcut pe scenă Shakira (43 de ani) şi Jennifer Lopez (50 de ani), în pauza de la Super Bowl

Pinterest LinkedIn Tumblr

Shakira (43 de ani) şi Jennifer Lopez (50 de ani) au oferit un spectacol de zile mari în pauza de la Super Bowl. Cele două dive latino au oferit o reprezentație de aproximativ 15 minute, timp în care au prezentat 20 de cântece.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Show-ul din pauza finalei a fost conceput ca „o petrecere all-inclusive, care integrează culturi şi diversitatea”, după cum a spus columbianca în conferinţa de săptămâna trecută, transmite digisport.ro.

Shakira, care a sărbătorit și împlinirea a 43 de ani, a fost prima care a apărut pe scenă.

La 50 de ani, Jennifer Lopez şi-a demonstrat aptitudinile de dans la bară, demonstrate în filmul „Hustlers”, lansat anul trecut.

Shakira şi Jennifer Lopez au încheiat show-ul cu o îmbrăţişare.

Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers 31-20

Kansas City Chiefs şi talentatul său quarterback Patrick Mahomes au câştigat cea de-a 54-a ediţie a Super Bowl-ului, după ce au învins-o cu scorul de 31-20 pe San Francisco 49ers, pe Hard Rock Stadium din Miami, în faţa a 76.000 de spectatori.

Gruparea din Missouri îşi trece astfel în palmares al doilea titlu de campioană a NFL, la 50 de ani de la primul său succes, după o revenire spectaculoasă în finalul jocului.

Starul lui Chiefs, Patrick Mahomes, a devenit, la 24 de ani, cel mai tânăr quarterback din istorie care câştigă Trofeul Vince Lombardi, după Ben Roethlisberger. El a reuşit să întoarcă soarta meciului prin lansările către coechipierii săi, după ce San Francisco 49ers conducea cu 20-10 înaintea ultimului sfert al jocului, pe parcursul căruia Chiefs a înscris 21 de puncte.

Citește și: FOTO // Jennifer Lopez cu ochii în lacrimi? Ce se întâmplă între ea și iubitul ei

loading...

Comments are closed.