Alte știri

VIDEO // Ce se va întâmpla cu emisiunea ”Președintele Igor Dodon răspunde”. Anunțul făcut de liderul socialist

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a anunțat că va lua o pauză în privința emisiunii sale săptămânale ”Președintele Igor Dodon răspunde”, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Liderul socialist spune că nu dorește ca să critice acum noul partid de guvernare (PAS), când acesta este abia la începutul actului guvernării, de aceea emisiunea sa va ieși în a doua jumătate a lunii august.

În același timp, Dodon îndeamnă cetățenii să vină în acest timp cu propuneri de reformare a emisiunii, în ceea ce ține de format și denumire și vor fi selectat spre final cele trei mai bune propuneri, iar cei care le vor lansa vor fi invitați la discuții în biroul președintelui PSRM, pentru a alege varianta optimă de reformare a emisiunii.

”Această emisiune va continua. Eu cred că acum o să luăm o pauză de câteva săptămâni. Eu nu vreau să facem careva discuții critici la adresa celora care abia intră în actul de guvernare, de aceea cel mai probabil cu o astfel de emisiune vom reveni în a doua jumătate a unii august, dacă apare ceva urgent poate mai devreme, dar cred că în a doua jumătate a lunii august.

Dar până atunci, vă rog stimați prieteni care mă priviți și criticilor noștri, vă mulțumesc de asemenea, să veniți cu propuneri de reformare a acestei emisiuni. Sunt gata să ascult cele mai năstrușnice idei de-ale dvs. Și cele trei mai bune propuneri, eu o să vă invit aici în biroul meu, discutăm și alegem cea mai bună formulă pe care o să o propuneți”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon anunță o reformare pe centru-stânga: ”Blocul electoral pe care noi l-am creat ar fi o platformă de discuții în această direcție”

loading...

Comments are closed.