Politică

VIDEO // Cel mai mare secret despre Vasile Costiuc a fost spus astăzi de către Gheorghe Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vasile Costiuc, președintele partidului Democrația Acasă, s-a cerut de două ori să devină membru al PACE și să fie inclus al 5-lea pe lista pentru alegerile parlamentare, dar a fost refuzat de către Gheorghe Cavcaliuc, pentru că nu corespunde cerințelor formațiunii.

Despre aceasta a povestit chiar președintele PACE într-un live pe Facebook, după ce Costiuc a spus că unele persoane neidentificate i-au stropit autoturismul cu verde de briliant.

”În ultimele două luni de zile a trimis la mine doi mesageri, doi oameni diferiți, prin care s-a cerut să vină în cadrul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), cerându-mi să-l fac vicepreședinte pe un domeniu, și mă condiționa să fie al 5-lea pe lista partidului la alegerile parlamentare”, a dezvăluit Cavcaliuc.

”Eu l-am refuzat în ambele cazuri, când au fost două persoane diferite, ca această persoană să fie membru al partidului PACE, și am explicat de ce: PACE este format din oameni profesioniști, oameni cu o responsabilitate majoră față de ei și față de țară, dar Costiuc nu corespunde standardelor de a fi membru al partidului politic PACE. Posibil el a văzut, în PACE, că așa va câștiga un bilet  în viitorul Parlament al Republicii Moldova, și a încercat de două ori să vină în cadrul partidului, a mai spus liderul formațiunii.

Cavcaliuc nu exclude că ultimele acțiuni săvârșite de către Vasile Costiuc fac parte dintr-un plan de răzbunare, de a denigra imaginea PACE și a președintelui formațiunii.

Costiuc a fost invitat să treacă și detectorul de minciuni, pentru a răspunde la întrebările dacă a dorit să adere la PACE și, nu în ultimul rând, dacă singur și-a stropit autoturismul cu o soluție de verde de briliant.

loading...

Comments are closed.