Social

(video) Chiril Gaburici și Eugen Sturza au ieșit în teren pentru a scoate automobilele blocate în zăpadă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, împreună cu Ministrul Apărării, Eugen Sturza au venit în ajutor astăzi mai multor șoferi să depășească urmările calamităților naturale. Cei doi oficiali au ajutat șoferii câtorva unități de transport să își scoată automobilele din zăpada abundentă.

Un automobil ajuns în șanț din cauza zăpezii excesive de pe drumuri, a fost scos cu ajutorul tehnicii militare a Armatei Naționale. Clipul video a fost postat de către Ministrul Economiei și a Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu descrierea „Am reușit”. 

O soartă asemănătoare a avut-o și un microbuz, care a rămas blocat în zăpadă. Cu ajutorul mai multor funii și a tehnicii militare de care dispune Ministerul Apărării, oficialii moldoveni au venit în ajutorul persoanelor ajunse în primejdie.

Chiril Gaburici a fost unul dintre protagoniștii principali a campaniei de salvare a persoanelor ce au ajuns în situații dificile. Acesta nu a așteptat să fie rugat și a legat personal funia de automobilele nimerite în primejdie.

Conform internauților, unul din automobilele ce au ajuns în vizorul camerelor de luat vederi era dotat cu anvelope de vară, motiv pentru care acesta nu putea să iasă din mormanul de zăpadă de sine stătător.

 

loading...

Comments are closed.