Social

(Video) Chișinău: Un șofer a fost surprins cu troleibuzul la cumpărături

Pinterest LinkedIn Tumblr

A parcat troleibuzul pe partea interzisă a carosabilului chiar lângă taraba pentru a-şi cumpăra pepeni verzi şi galbeni. Este isprava unui şofer de la Regia Transprt Electric din Chişinău. Tranzacţia efectuată chiar de la volanul troleibuzului a fost surprinsă pe strada Mitropolitul Dosoftei din Capitală.

Din imagini se vede că taraba se afla pe trotuarul din partea stângă a carosabilului, ceea ce nu l-a împiedicat pe şofer să staţioneze şi să poarte negocieri cu vânzătoarea. Pofta şoferului pentru pepeni verzi şi galbeni a dat bătăi de cap altor participanţi la trafic, susţine martorul, pentru că troleibuzul parcat neregulamentar a blocat circulaţia în zonă.
 
Contactat de jurnaliști, şeful Parcului de Troleibuze numărul 1 din Capitală, Adrian Prinos, a luat apărarea subalternului său. El a explicat că troleibuzul efectuat o cursă fără pasageri, cu scop de rodaj şi s-ar fi defectat exact lângă taraba de pepeni verzi şi galbeni. Iar şoferul ar fi făcut cumpărături în timp ce aştepta să i se aducă piesele necesare pentru a repara mijlocul de transport.

loading...

Comments are closed.