VIDEO: Ciki, ciki, tu. Un bărbat înarmat a jefuit o reprezentanță SEBO

Jaf, SEBO, Șoseaua Hâncești, Credit, Bărbat reținut
 

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce săptămâna aceasta a dat buzna în sediul companiei de microfinanțare SEBO și i-a amenințat pe angajați cu un cuțit, iar mai apoi a fugit de la fața locului luând cu el câteva zeci de mii de lei, informează Deschide.md

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în data  de 5 noiembrie, de către reprezentanții  Organizației de Creditare Nebancare, amplasată pe str. Șos. Hâncești, precum că asupra operatorilor a fost comis un atac tâlhăresc.

La locul faptei angajații au comunicat că o persoană necunoscută a intrat în incinta sediului, a sărit  peste tejghea și i-a amenințat cu un obiect asemănător cu un cuțit, după care a sustras din aparatul de casă mijloace bănești în sumă de 39 900 lei”, se arată în comunicat.

Ulterior, individul a fost reținut și escortat la inspectorat, unde în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, declarând că banii sustrași  i-a cheltuit.

Totodată polițiștii au stabilit că în luna octombrie, individul a mai comis un jaf, în timp ce se afla într-o gheretă ce aparține unei companii de telefonie mobilă, când  în mod deschis a sustras mijloace bănești în sumă de 3 925 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share