(Video) Cine este Duncan Laurence, tânărul din Olanda care a câștigat Eurovision 2019

CINE ESTE DUNCAN LAURENCE, TANARUL CARE A CASTIGAT EUROVISION 2019, olanda a castigat eurovision, muzica europa, molodva eurovision anna odobescu, romania nu a intrat in finala eurovision 2019 

Interpretul olandez Duncan Laurence este castigatorul concursului Eurovision Song Contest din acest an. Acesta a interpretat o piesa despre copilaria sa, intitulata „Arcade”. Interpretul canta pop, este pasionat de pian și este bisexual, scrie Perfecte.md. 

Tanarul, in varsta de 25 de ani, si-a inceput cariera muzicala dupa ce in anul 2012 a castigat un concurs local de muzica. Un an mai tarziu si-a intemeiat propria grupa „The Slick and Suited”.

„Acum câțiva ani am ieșit și am spus că sunt bisexual! A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. Nu pentru că nu pot să aleg între fete și băieți… Pur și simplu, alegerea mea este clară. Mă îndrăgostesc de o persoană, iar acum mă simt norocos că am găsit-o! Sunt mai mult decât un artist, sunt o persoană, sunt o ființă vie, sunt bisexual, sunt muzician! Și sunt mândru că am șansa să arăt ce sunt și cine sunt. Iubesc oamenii și îi iubesc pentru ceea ce sunt!”, a spus Duncan.

Laurence a absolvit Academia Rock din Tilburg, unde a cantat intr-o serie de trupe scolare. El, impreuna cu Jihad Rahmouni, a scris piesa „Closer” pentru noul album intitulat „New Chapter 1: The Chance of Love” al grupei coreene TVXQ. A terminat studiile la academie in anul 2017, dupa care a participat la „The Voice of Holland”, sezonul 5.

Total
0
Shares
Total
0
Share