(video) Cine minte? Maia Sandu spune una, Igor Munteanu alta, liderii blocului ACUM prinși din nou cu minciuna

Încă un caz de disensiune în blocul ACUM. De data aceasta, unul din deputații aleși pe listele acestuia, Igor Munteanu a venit cu o declarație contradictorie la cele spuse de Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă. Despre cine minte și cine a spus adevărul a încercat să explice bloggerul Anatolie Chirilov într-un articol. 

În opinia acestuia, politicienii ce s-au reunit în blocul ACUM par să fie parte a celei mai ipocrite fracțiuni parlamentare din istoria legislaturilor moldovenești. Aceștia reușesc să demonstreze lipsă de respect în primul rând cetățenilor ce i-au votat, spunând declarații necoordonate și probabil neadevărate încă înainte de campania electorală.

“Dar ei au atins deja apogeul prostiei și idiotismului. Maia Sandu și Andrei Năstase în timpul unei conferințe de presă din 12 martie, au fost întrebați dacă deputații blocului ACUM au fost contactați de către membrii altor partide, la care Maia Sandu a spus că mai mulți membri ACUM au fost abordați să meargă la mai multe întâlniri suspicioase.”, scrie Chirilov în articolul său.

Totodată, se știe că minciuna are picioare scurte, ne-am convins din nou de acest lucru ieri, când în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune ProTV Chișinău, Igor Munteanu a declarat că doar Alexandr Slusari, a fost sunat, acesta însă nu a răspuns la telefon.

Bloggerul își pune astfel două întrebări absolut firești. Cine minte, Igor Munteanu sau Maia Sandu? O altă întrebare ar fi, dacă Alexandr Slusari nu a răspuns la telefon, de unde știe de către cine a fost abordat?

Total
0
Shares
Total
0
Share