(VIDEO) Conducea prin Chișinău, în stare de ebrietate având doi copii în mașină: Am băut 50 de grame și niște bere

Noaptea trecută, în jurul orei 02.30, inspectorii de patrulare au observat un autovehicul care se deplasa neregulamentar. La indicația de a stopa, conducătorul auto intenționat a apăsat pe accelerator continuându-și mersul haotic. Cu echipajul de patrulare pe urmele sale, persoana de la volan a decis să oprească mașina. Autovehiculul era condus de o femeie de 31 de ani, care avea ca pasageri doi copii, transportați fără scăunele auto.

În timpul discuțiilor cu șoferița, polițiștii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool. Aparatul a confirmat prezenţa alcoolului în aerul expirat fiind 0,90 mg/l.

Imediat șoferița a fost înlăturată de la volan, iar autovehiculul a fost dus la parcarea specială. Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viața propriilor copii în pericol, urcând la volanul mașinii beată, a rămas fără permis de conducere.

 

INP menționează că din cauza șoferilor imprudenți, anul acesta 185 de copii au fost implicați în accidente rutiere, 158 au suferit diferite traumatisme, iar 6 au decedat.

Amintim că, în cadrul campaniei „STOP alcool la volan”, a fost lansat numărul de telefon – 067112902, la care cetățenii îi pot denunța pe cei văzuți că șofează în stare de ebrietate.

Dragi pasageri, nu urcați în mașina condusă de persoane în stare de ebrietate și nu-i lăsați să conducă. Împreună putem spori siguranța de pe traseu. Nepăsarea UCIDE.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share