(Video) Conflict în trafic pe o str. din Chișinău: Șoferul unui BMW s-a răzbunat dur pe șoferul unui Wolkswagen!

Conflict în trafic pe o strada din Chișinău, Șoferul unui BMW s-a răzbunat pe șoferul unui Wolkswagen, politia moldova, facebook în grupul ГБМ Город без маршруток, bataie intre soferi, strada cuza voda chisinau, 

Astăzi, între doi șoferi s-a iscat un conflict pe strada Cuza-Vodă din sectorul Botanica al Capitalei. Șoferul unul automobil de model Wolkswagen staționa pe dreapta, apoi a pornit brusc înainte făcând o depășire periculoasă unui automobil de model BMW care se deplasa regulamentar pe a doua bandă.

Se pare că situația respectivă l-a deranjat pe șoferul BMW-ului. Acesta la rândul său a accelerat, depășindu-l rapid pe automobilul din față, apoi a frânat brusc astfel blocându-i circulația. Conducătorul auto furios a coborât din BMW și l-a atacat pe șoferul Wolkswagen-ului care rămăsese în spate. Acesta s-a urcat peste mașină lui și a sărit cu picioarele pe acoperiș! Apoi a coborât, i-a zis ceva rivalului care stătea la volan, după care s-a dus înapoi la mașina sa urcând și continuând deplasarea.

Incidentul a fost surprins de camera de bord al unui autovehicul care mergea în spatele lor. Iar imaginile video au fost publicate pe facebook în grupul ГБМ Город без маршруток!

Total
0
Shares
Total
0
Share