(video) Consătenii lui Pavel Filip au doar cuvinte de laudă: A făcut drumurile. Avem lumină tot satul, parcă-i în Rai!

pavel filip, raionul straseni, vicepresedinte pdm, prim-ministrul republicii moldova, guvernul republicii moldova, circumscriptia 20

Echipa portalului de știri Agora.md a mers în satul de baștină al prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, care este totodată candidat pe circumscripția 20, care include localități din raioanele Strășeni și Orhei, inclusiv satul Pănășești, în care s-a născut Filip.

Majoritatea sătenilor au doar cuvinte de laudă pentru premier. Aceștia sunt bucuroși de faptul că în perioada aflării lui Pavel Filip la funcția de prim-ministru, în localitate a avut loc reconstrucția Casei de Cultură, începerea construcției unui complex sportiv din apropierea stadionului sătesc și reparația drumurilor.

Potrivit oamenilor din Pănășești, familia premierului este una de gospodari și foarte apreciată, iar dată fiind notorietatea lui Filip în satul său de baștină, perpectiva electorală de aici pare a fi una roz pentru democrați.

Contracandidații lui Pavel Filip de pe circumscripția numărul 20 din Strășeni sunt Veaceslav Anghel (PSRM), Tabacaru Valeriu (Partidul Șor), Igor Grosu (ACUM), Elena Harcenco (Candidat Independent), Nicoleta Malai (Partidul Liberal), Ecaterina Blanovschi (Partidul Național Liberal).

Total
0
Shares
Total
0
Share