(Video) Consătenii lui Vlad Plahotniuc: Este o personalitate care are o putere de a nu se teme nici de ruși, nici de europeni!

Consătenii lui Plahotniuc, Este o personalitate care are o putere de a nu teme nici de ruși, nici de europeni, partidul democrat, satul grozești raionul nisporeni, plahotniuc pdm alegeri moldova 2019, guvernul filip, drumuri bune, gradinita renovata, iliuminare stradala 

Echipa Telegraph a mers joi, 14 februarie, într-o vizită la Grozești, satul de baștină a lui Vlad Plahotniuc. Am întrebat oamenii de acolo ce cred despre liderul PDM, dar și despre alți politicieni de la Chișinău. Din discuțiile avute, am constatat că Plahotniuc este foarte iubit și respectat de către consătenii săi.

“Am o părere foarte bună despre Vlad Plahotniuc. Datorită lui s-au făcut drumuri în sat, s-a tras apă potabilă la oameni, s-a reparat grădinița. Înainte aici era un drum foarte rău, dacă duceai un copil pe drum sărea copilul din cărucior. Acum suntem foarte mulțumiți”, a spus un tânăr.

“Avem impresii foarte bune, îi mulțumim că e la conducere și ajută satul. Îi dorim succes pe viitor și să aibă în vedere, în primul rând, să ia măsuri cu drumurile – asta e tema noastră principală”, a spus o doamnă. “Este un om foarte cumsecade, care ajută de la mic la mare, ajută toată republica nu doar satul de baștină”, a declarat o bătrână.

Totodată oamenii spun că sunt împotriva partidelor PAS și DA, dar și împotriva PSRM. “Cu Maia și Năstase nu sunt de acord. Nu fac treabă! Nici de Dodon ca președinte nu-mi place”, a spus un domn. “Cu Vlad PLahotniuc – da, cu Maia Sandu – nu”, a punctat o doamnă. Iar o bătrână a spus că “Maia Sandu nu a făcut nimic nici în satul ei de baștină (Risipeni), iar în sat la Dodon (Sadova) au niște rîpe să te ferească Dumnezeu”.

“Dacă azi vorbim de Plahotniuc, el este o personalitate care are o putere de a nu teme nici de partea rusă, nici de parte europeană. Cu toate că alde Năstase și Maia s-au dus în UE și au blocat cele 100 de milioane de euro ca Plahotniuc să nu facă nimic pentru Moldova, oricum toate lucrările care au fost programate au mers până la capăt”, a spus un domn.

VEDEȚI MAI JOS REPORTAJUL DE LA GROZEȘTI, NISPORENI.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share