Alte știri

(video) CR7 a trecut pe lângă Buffon în momentul în care acesta era la interviu. Ce s-a întâmplat în următoarea secundă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Real Madrid – Juventus 1-3. Cristiano Ronaldo și Gianluigi Buffon au uitat repede de scandalul monstru de la finalul meciului de pe ”Santiago Bernabeu”. În timp ce veteranul lui Juventus era intervievat după meci, prin spatele lui a trecut Cristiano Ronaldo, iar între cei doi a avut loc un nou moment emoționant.

Portarul de 40 de ani, care l-a lăudat în mai multe rânduri pe CR7, s-a oprit din declarații și cei doi s-au îmbrățișat și s-au pupat. Încă o dovadă a respectului uriaș pe care și-l poartă cele două legende ale fotbalului mondial.

Și după meciul tur, în care ”galacticii” s-au impus cu 3-0, Ronaldo marcând o dublă, cei doi s-au întreținut. Buffon i-a cerut lui Cristiano să facă schimb de tricouri și l-a comparat pe acesta cu Pele sau Maradona.

Buffon este victima preferată a lui Ronaldo, primind 9 goluri de la portughez în 7 meciuri. La Torino, a doua dintre reușitele lui Ronaldo a venit după o foarfecă venită parcă de pe altă planetă, fapt care i-a făcut până și pe fanii lui Juve să-l aplaude în picioare.

loading...

Comments are closed.