Alte știri

VIDEO // Cu o motocicletă adusă din Europa pe bucățele și cu o viteză de peste 200 km/h încerca să fugă de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după ameaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se afla la menținerea siguranței circulației rutiere, pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău, au observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare, transmite Telegraph.md

Imediat, inspectorii de patrulare au intervenit și au solicitat prin intermediul sistemului luminoscent și sonor să stopeze. Din păcate, șoferul a accelerat, iar din cauza că pe traseul se aflau mai multe automobile a început deplasarea haotică printre mașini și pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie.

La un moment dat, pentru a se eschiva de poliție, șoferul a accelerat până la 220 de km/h printre mașinile civile.

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat totalmente traseul, iar șoferul moto a fost stopat forțat.

La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar în calitate de pasager era proprietarul moto, de 29 de ani din Fălești.

Proprietarul a declarat că doar cu câteva minunte în urmă a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezamblată prin intermediul coletelor și tot el a asamblat-o.

Ambele persoane au fost reținute și escortate la IP Orhei pentru documentare. Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor și pentru că nu are permis de conducere.

Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către șofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri și pentru comportament agresiv în trafic.
Motocicleta a fost dusă la parcarea specială.

Citește și: Pretorul sectorului Botanica ar putea fi eliberat din funcție. Ce a depistat primarul general în timpul unei inspecții

loading...

Comments are closed.