Social

VIDEO // Cu ocazia aniversării sale, compania Accent Electronic a decis să sărbătorească dăruind magie celor mai triști ca noi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia aniversării sale, compania Accent Electronic a decis să sărbătorească dăruind magie celor mai triști ca noi. Este compania care – acum 25 de ani a adus primele calculatoare în școlile din Moldova și de atunci, educația a rămas un domeniu de suflet pentru întreaga echipă. Drept dovadă, cu prilejul celei de-a 25-a aniversări, Accent Electronic a renunțat la petreceri corporative și a pornit prin școli și case de copii cu loturi de calculatoare. Primii care au beneficiat de acest program de caritate, sunt copiii orfani de la Centrul de Plasament Lumina. Aceștia au primit 6 calculatoare de masă, toate noi, performante, cu tot cu sistem de operare licențiat (Windows).

„Compania noastră se ocupă de mul timp cu computerizarea domeniilor de învățământ. Primul proiect a avut loc în 1996.”

„Ne străduim să păstrăm această tradiție.”

Președintele Accent Grup – Vladimir Russu, crede că asemenea gesturi creează condiții favorabile pentru dezvoltarea copiilor și speră, că anume așa, tinerii vor avea posibilitatea să evolueze și să facă lucruri frumoase aici, la noi în țară.

„Dvs. vă ocupați de copiii care au viitor, dar trebuie să-i ajutăm să ajungă la acest viitor. Dar, viitor, cu siguranță au.”

„Specialitățile IT dau oamenilor posibilități să lucreze în diferite domenii, să câștige mulți bani. Nu este neapărat să lucreze pe piața locală, ei pot lucra și pe piața din America, Franța…”

Directoarea Centrului de Plasament „Lumina”, Nina Cozari, spune că datorită acestei donații, cei 14 copii orfani de la Centrul Lumina, vor avea posibilitatea să studieze, să privească documentare, să accese jocuri de creativitate, dar și să dezvolte o comunicare cu rudele lor mai îndepărtate.

„Aducem sincere mulțumiri domnului Vladimir Russu.

„Suntem foarte bucuroși și mândri că ne-a ales pe noi. Totodată, vreau să zic că, această donație chiar a fost necesară pentru copiii noștri, deoarece la etapa actuală avem doar două sau trei calculatoare”.

„Sănătate și să facă lucruri multe și frumoase ața cum a făcut și astăzi. Mulțumim foarte mult!”

Compania Accent Electronic a fost fondată în 1996 și este parte componentă a holdingului Accent Group.

Sursa: tv8.md

loading...

Comments are closed.