VIDEO // Cum a fost ascunsă o nuntă cu 7000 de oameni în plină pandemie. Imagini uimitoare de la eveniment

Evenimentul a avut loc în ciuda restricțiilor impuse de guvernul lui Andrew Cuomo, în contextual pandemiei de coronavirus.

Pentru a menține evenimentul „sub acoperire“ și departe de ochii și urechile presei și oficialilor guvernamentali, comunitatea a împărtășit informații despre nuntă doar din om în om.

Ținând cont de restricțiile guvernamentale, pregătirile au fost făcute în secret și discret, pentru a nu atrage atenția străinilor. În ultimele săptămâni, organizatorii au lucrat necontenit pentru a aranja totul în cel mai bun mod posibil. Toate informațiile despre nuntă au fost transmise din gură în gură, fără notificări scrise, fără afișe pe pereții sinagogii, fără invitații trimise prin poștă și nici măcar un articol în nicio publicație, inclusiv chiar acest ziar“,scria Der Blatt, publicația sectei hasidice Satmar, pe 13 noiembrie.

Imaginile de la ceremonie arată sala împânzită de invitați fără măști, iar secta hasidică se daclară norocoasă: „Acum că nunta a trecut, slavă Domnului, după ce a avut loc cu mare fast, sentimentul exprimat de toți este: cât de privilegiați suntem, cât de bună este comunitatea noastră, că am meritat experiența unei astfel de nopți glorioase“.

O fostă membră a formației t.A.T.u. a dezvăluit că este din nou bolnavă de cancer: „Totul s-a prăbușit, toată viața mea”

Total
0
Shares
Total
0
Share