Alte știri

VIDEO // Cum arată casa și ,,cartierul de lux’’ în care trăiește Gheorghe Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc a invitat-o pe jurnalista de la TV8, Mariana Rață, acasă la el, ca să vadă cum trăiește liderul PACE. Asta după ce jurnalista ar fi spus că Cavcaliuc locuiește într-o casă dintr-un cartier luxos.

Potrivit lui Cavcaliuc, aceasta nu a acceptat invitația, după care liderul PACE a hotărât să meargă acasă pe jos și într-un LIVE pe pagina sa de Facebook, să arate la toată lumea, în mod public, cum și unde trăiește.

Așa numita în presă casă de lux de află, în realitate, într-un sat din suburbia Chișinăului. O regiune unde nici măcar nu este apă, gaz sau canalizare.

Da, oamenii își încălzesc casele acolo cu lemne și cu cărbuni și apa o aduc din fântâni. Nici măcar de lumină nu se bucură mereu, deoarece energia electrică se deconectează la fiecare ploaie sau vânt mai puternic.

Mai mult, drumul ce duce spre casa lui Gheorghe Cavcaliuc este unul plin de gropi, boltoage cu apă și noroi.

„Noi nu avem drum, nu avem gaz, nu avem canalizare și nu avem apă, așa că tot ce avem și facem aici este pe cont propriu. Eu sunt omul care trăiesc în aceste condiții și m-am implicat în politică pentru ca nu numai eu, dar nimeni să nu mai trăiască așa în Moldova”, a declarat Cavcaliuc.

În LIVE-ul de mai jos, puteți vedea în cele mai mici detalii cum arată casa lui Gheorghe Cavcaliuc atât în exterior cât și în interior.

loading...

Comments are closed.