Alte știri

VIDEO // Cum arată noul bolid de 400.000 de euro al Biancăi Drăguşanu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bianca Drăguşanu are o viaţă la care alţii doar visează. Vedeta face bani pe bandă rulantă şi îşi permite să îşi îndeplinească orice moft. Focoasa blondină şi-a cumpărat recent un bolid cu muuulţi cai putere, care costă nici mai mult, nici mai puţin de 400.000 de euro. Iar paparazzii Spynews.ro au fost, ca de obicei pe fază, şi au surprins imagini cu noua bijuterie a Biancăi.

După o tură nebună pe străzile din Capitală, vedeta s-a oprit la o benzinărie să alimenteze noul ei bolid. În momentul în care Bianca şi-a făcut apariţia, cei din jur au rămas cu ochii aţintiţi spre ea, dar şi spre noua sa maşină…

Cei prezenți la faţa locului nu ştiau la ce să se uite mai întâi: la bolidul de sute de mii de euro sau la proprietara lui. Deşi ne aflăm în anotimpul rece, Bianca Drăguşanu s-a afişat într-o ţinută extrem de sexy alcătuită din pantaloni de latex, tocuri înalte, o bluza ce îi lasă la vedere abdomenul şi o blăniţă neagră.

Superba blondină i-a predat cheile noii sale „jucării” unui angajat al benzinăriei, care a ajutat-o să alimenteze. După ce bărbatul şi-a făcut treaba, Bianca Drăguşanu s-a urcat la volanul maşinii sale şi s-a făcut nevăzută.

„La mine chestiile şi tot ce se întâmplă nou în viaţa mea e foarte palpitant, adică normalitatea are altă nuanţă, dar este tot o normalitate. Dar mănânc, mă trezesc, mă duc la sală, mă duc la atelier, ma mai duc să mă întâlnesc cu iubitul meu, când avem timp” a spus Bianca Drăguşanu, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.

loading...

Comments are closed.