Social

VIDEO // Cum au evoluat ambuteiajele de pe străzile capitalei din 2015 până în 2019. Imaginile filmate cu drona

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chiar dacă noul primar al Chișinăului spune că fluidizarea traficului este una dintre principalele lucuri pe care planifică să le rezolve în capitală, situația nu se schimbă substanțial.

Potrivit AutoExpert, din păcate, fluxul mare de mașini creează ambuteiaje gigantice, înregistrate zilnic. Chiar dacă autoritățile propun noi metode de fluidizare cum ar fi benzi adiționale pe anumite străzi în orele de vârf, inspectori de patrulare care dirijează traficul la intersecții problematice, semafoare inteligente și sensuri giratorii, orașul nu este gata să găzduiască un număr atât de mare de vehicule.

Iar pentru a vedea de la înălțime cum arată ambuteiajele care se formează zilnic în capitală, jurnaliștii portalului noi.md, au realizat un material video filmat cu drona, unde au surprins cele mai problematice zone din Chișinău.

Iar pentru a înțelege evoluția îngreunării traficului din capitală, îți propunem să compari imaginile de mai sus cu cele filmate de echipa AutoExpert în anul 2015, la fel de la înălțime cu ajutorul unei drone.

 

loading...

Comments are closed.