Politic

(video) Dacă ajunge primar al capitalei, Ion Ceban promite că nu va mai face politică și nici nu va susține PSRM-ul la alegerile parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cazul în care va fi ales în funcția de primar al capitalei, Ion Ceban a promis că va întrerupe relațiile sale cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Declarația a fost făcută în cadrul dezbaterilor pe care le organizează zilnic candidatul din partea PSRM în centrul capitalei, lângă arcul de triumf. La întrebarea adresată de către activistul civic și unul din donatorii Partidului Platforma DA, Valeriu Pașa, dacă Ceban va susține deschis PSRM-ul la alegerile parlamentare din toamnă în cazul în care va fi ales primar, Ceban a răspuns ferm „NU”.

Dacă voi fi ales în funcția de primar, nu voi face politică în nici un fel.” a declarat Ion Ceban, adăugând că nu are de gând să susțină în nici un fel PSRM-ul la alegerile parlamentare care vor avea loc în toamna acestui an.

Turul 2 al alegerilor din capitală va avea loc la data de 3 iunie. În cursa electorală au rămas doar doi candidați, este vorba de Ion Ceban din PSRM și Andrei Năstase din partea Platformei DA.

loading...

Comments are closed.