Social

(video) Dacă nu avem zăpadă ne dăm cu sanie cu roți! Invenția unui bărbat din Ialoveni te poate face să privești iarna cu alți ochi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Și ce dacă nu avem zăpadă? Putem să ne bucurăm de iarnă și chiar să ne dăm cu sania, care deja e se pare pe roți! Ideea i-a venit unui bărbat din satul Vasieni, raionul Ialoveni, care confecționează sănii pe patru roți, acestea costă de la 500, până la o mie de lei.

Iarna una dintre ocupațiile preferate a copiilor este săniușul. Păcat că baba Odochia nu ne bucură încă cu zăpadă.

Mihai Ursu din satul Văsieni a venit, însă cu o soluție, săniile cu roți de cauciuc! Acestea, înlocuiesc tălpile obișnuite de lemn sau fier.

Bărbatul meșterește sănii de 5 ani, ideea de a face sănii pe roți, i-a fost sugerată de Maria, o mămică cu trei copii. Câteva zile s-a tot gândit la design, după care s-a apucat de lucru.

Spătarul poate fi scos ușor, iar sania poate transporta ușor și un matur.

Fă-ți iarna căruță și vara sanie„, gospodarul nu uită vechiul proverb, așa că până acum a construit peste o mie 1.000 de sănii, care-și așteaptă stăpânii, dar și zăpada.

Începând cu acest an, afacerea lui nea Mihai, nu va mai fi influențată de timpul de afară, iar săniile cu roți vor fi mereu actuale, indiferent de anotimp.

loading...

Comments are closed.