Alte știri

VIDEO // Dacian Cioloș, partenerul politic al Maiei Sandu, anunță armistițiu pe perioada crizei COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PLUS din România, Dacian Cioloș, partenerul politic al Maiei Sandu și PAS, anunță, într-un mesaj pe Facebook, că până la finalul crizei COVID-19 liderii PLUS nu vor mai face declarații politice. „Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine”, precizează Cioloș, care anunță că partidul a decis să susțină cu resurse și oameni efortului medical, economic și social, transmite digi24.ro

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Mă pun pe mine și pe toți colegii mei, cei 20.000 de membri ai PLUS, la dispoziția autorităților române. Sunt oameni cu experiență, unii dintre ei chiar cu experiență guvernamentală, care o să fie la dispoziția Guvernului să ajute în domeniile importante acum, precum: sănătate, economie, social, agricultură sau acolo unde e nevoie. Și facem lucrul acesta fără nicio pretenție și fără nicio așteptare în schimb”, susține Dacian Cioloș.

Președintele PLUS este de părere că nu este timp pentru a căuta acum vinovații, pentru că trebuie rezolvate probleme urgente.

„Acum trebuie să rezolvăm urgențele și vom avea apoi timp să discutăm și despre vinovății, să tragem concluziile necesare și să învățăm să nu ne mai lăsăm folosiți de oameni fără scrupule. Dar vom face asta numai după ce trece criza(…)

Împreună cu colegii mei din PLUS am decis următorul lucru: nu vom mai face declarații politice. Intrăm într-un armistițiu politic total până la trecerea crizei în care ne găsim.

Nu mai e timp acum doar de comentarii politice de pe margine. Vom fi alături de instituțiile statului român și de eforturile pe care le au de făcut, o să susținem Președinția, Guvernul, autoritățile locale să traverseze cu efecte cât mai mici criza asta de proporții”, spune Cioloș.

Europarlamentarul USR-PLUS cere instituțiilor statului „să nu ezite să folosească toate resursele pe care societatea le poate pune la dispoziție”.

loading...

Comments are closed.