Alte știri

(Video) Dansatorii moldoveni au luat aurul la Campionatul european de dans latino-american!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dansatorii moldoveni Dorin Frecautanu si Marina Sergheeva au devenit pentru al treilea an consecutiv campioni ai Europei la dans latino-american, relatează Perfecte.md.

Campionatul European WSC 2019 la dans latino-american a avut loc pe 14 aprilie, la Palatul Kremlinului din Moscova. Dansatorii Dorin Frecautanu si Marina Sergheeva au reprezentat Republica Moldova si au reusit sa cucereasca titlul de campioni, fiind recunoscuti de juriul international drept cea mai buna pereche de dansatori ai Europei.
 
La acest concurs au participat 48 de perechi care au reprezentat 22 de tari. Printre cei mai puternici concurenti ai dansatorilor basarabeni, au fost campionii Germaniei Pavel Zvaceanii si Oksana Lebedeva si perechile de dansatori din Italia – Manuel Frighetto cu Daria Sereda si Massimo Arcolin cu Laura Zmajkovicova.
 
Pe pagina sa de Facebook, Dorin Frecautanu a postat: „Suntem plini de emotii. Nu se poate spune nimic. Ne place doar sa dansam impreuna in Europa 2017-2018-2019.”
 
Dorin Frecautanu a inceput sa danseze la varsta de sase ani. Cand a implinit 16 ani s-a inscris la Clubul sportiv „Codreanca” din Chisinau. La 20 de ani tanarul a plecat sa-si continue studiile la Academia din Verona si Torino. De ceva timp, moldoveanul locuieste in Hong Kong, unde activeaza in calitate de profesor, coregraf si arbitru de dans.
loading...

Comments are closed.