(Video) De când este ministru, Năstase nu mai respectă legea? Mașina sa surprinsă cu peste 100 km pe oră, făcând depășire într-o curbă

De când a devenit ministru, Andrei Năstase nu mai respectă legea, Mașina lui a fost surprinsă cu peste 100 km pe oră pe contrasens, platforma da, blocul acum psrm, andrei nastase mai, masina lui andrei nastase, 

Mașina lui Andrei Năstase a făcut astăzi o depășire neregulamentară, cu peste 100 km pe oră, într-o curbă. Noul ministru de Interne a fost surprins în trafic de un șofer în raionul Anenii Noi. Acesta l-a filmat și a postat video pe facebook, întrebând – dacă ești ministru înseamnă că ai voie să nu respecți legea?!

“Astăzi 19 Iunie 2019 în satul Varnița, raionul Anenii Noi, am avut onoarea să asist la un discurs ținut de așa numitul ministru nou nouț de interne Andrei Nastase, care în ciuda faptului ca nu are nimic comun cu ministerul de interne, nici nu își dă interesul!
Eu înțeleg că în vocabularul mătale Nastase în afară de cuvîntul ,,nacialnic” nu îți vine nimic pe limbă de altfel cum l-ai putea numi pe un Șef de inspectorat… Înțeleg că te doare inima de locuitorii satului Varnița, e și normal, se vede dacă tot ați făcut coaliție cu Dodon care vrea să Federalizeze țara, și pînă la urmă asta ar înseamna că satul Varnița e primul pe care îl veți trăda și va avea de suferit !!!
-Și mai am o întrebare personală !?
-Îmi permiteți și mie să încalc regulile de circulație? La fel cum le încălcați și dumneavoastră ?!”, a scris Ștefan Melnic pe facebook. 

Total
0
Shares
Total
0
Share