(Video) De vorbă cu poporul: Năstase și Maia Sandu au promis că vor ieftini lumina, însă când au venit la putere au scumpit-o!

De vorbă cu poporul, Năstase și Maia Sandu au promis că vor ieftini lumina, dodon si maia sandu au scumpit energia electrica, acum psrm, anre, agentia nationala de reglementare in energetica, rusia moldova, pdm pavel filip, partidul democrat din moldova, 

De la 1 septembrie curent au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică. Astfel, consumatorii casnici vor achita cu 10 bani mai mult pentru un kWh. Reporterul Telegraph a mers astăzi în stradă pentru a sta de vorbă cu poporul – cum se descurcă oamenii cu noile prețuri?

Când erau în opoziție liderii blocului ACUM Andrei Năstase și Maia Sandu organizau proteste în fața ANRE și cereau să se ieftinească lumina, însă când au venit la putere aceștia au scumpit-o. Situația respectivă a trezit nemulțumirea în rândurile cetățenilor! Oamenii spun că salariile și pensiile rămân neschimbate, însă prețurile cresc zi de zi. Lumea se descurcă tot mai greu, iar unii se tem că în curând vine iarna, iar cei de la guvernare vor majora tarifele și la gazele naturale.

În continuare urmăriți ce spun oamenii, ce îi doare și ce așteptări au de la alianța de guvernare ACUM-PSRM. Spre exemplu, cuplu din imaginea de mai jos sunt doi tineri care munesc peste hotare, ei au spus că și-ar dori să revină acasă, însă deocamdată nu văd condițiile necesare în R. Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share