Actualitate

VIDEO// De Ziua Independenței, un veteran a fost luat pe sus de mascați pentru că protesta împotriva Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nicolae Besedovschi, veteran de război, a fost luat pe sus de către poliţişti, carabinieri şi serviciile de pază care au îngrădit perimetrul unde trebuiau să aibă loc ceremonii festive cu ocazia Zilei Independenţei. Veteranul a venit în PMAN cu o lozincă în care solicita ajutor instituțiilor statului, dar accesul i-a fost limitat, el fiind păzit de carabinieri.

”Am rugat-o pe președintele țării să mă ajute, că stă marfa ilegal. Dumneai mi-a spus că nu e de competența ei, dar a Guvernului. Dar dacă nu e competența nici a președintelui, nici a prim-ministrului, nici a președintelui parlamentului, a cui este? Eu am protestat și la Procuratură, ei când au văzut cazul de corupție care este împotriva familiei mele, l-au trimis la Procuratura Anticorupție. Procuratura Anticorupție văzând toate documentele, m-au îndreptat către CNA. Cei de la CNA au spus că ei nu se bagă în așa cazuri. Eu sunt acum într-un cerc vicios între două puteri în stat, cea executivă și cea judecătorească (…) Sunt două decizii contrar diferite pe acest caz și serviciul vamal nu vrea să aplice decizia. Eu am ieșit cu acest gest, nu am ieșit să-mi dau foc, dar să mă fac auzit. Ieri am protestat la Ministerul Finanțelor. Nimeni nu vrea să discute cu mine, toți râd de mine”, a declarat veteranul, potrivit Sinteza.org.

”Eu am vrut să stau mai aproape, nu după gard și nu mi-au dat voie. Eu am ieșit pentru dreptul meu”, a menționat bărbatul.

Reprezentanții Președinției nu au comentat deocamdată incidentul.

loading...

Comments are closed.