(video) Declarație de ultimă oră: Decizia Maiei Sandu de a-l susține pe Năstase aparține lui Vlad Filat!

maia sandu si vald filat, maia sandu alianta nastase , pas si paltforma da alianta, candidat comun primarie, candidat comun chisinau, alegeri 20 mai
 

În cadrul emisiunii sale săptămânale, liderul Mișcării Populare Antimafia, Sergiu Mocanu a spus că știe sigur că Maia Sandu a fost obligată să îl susțină pe Andrei Năstase pentru funcția de primar general al capitalei, iar decizia aceasta i-a fost dictată de către Vlad Filat.

“La ora actuală deja știu sigur că Maia Sandu deja luată decizia de a-l sprijini pe Prostul Satului, deși decizia asta o are luată, nu este a ei. Oricât de absurd nu ar părea dar cel care i-a comandat decizia dată Maiei Sandu este Vlad Filat cel care stă lungit pe laiță în penitenciarul numărul 13.” a spus Sergiu Mocanu.

După părerea liderului Antimafie, Vlad Filat încearcă să își facă o viață mai bună în penitenciar prin intermediul deciziilor politice luate de către interpușii săi, Maia Sandu și Andrei Năstase.

În cadrul aceleiași emisiuni, Sergiu Mocanu a spus că alegerile locale noi ar trebui să fie un moment de referință pentru cariera politică a Maiei Sandu. “Aceasta ar trebui să iasă pentru prima dată din cuvântul lui Filat, trebuie să se autodepășească, trebuie să răstoarne tot și să meargă împotriva lui Filat” a mai spus Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii sale.

Amintim că ieri, Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că amână decizia cu privire la alegerile locale din Chișinău, deși Andrei Năstase a anunțat că va candida pentru funcția de primar încă înainte de stabilirea datei alegerilor.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share