Alte știri

(Video) Deputat din PAS: Igor Dodon se duce la Moscova după 30 de arginți în schimbul suveranității Republicii Moldova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu pentru Ziarul de Gardă, Oazu Nantoi, actual deputat PAS, a declarat că Igor Dodon a venit la putere și reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic care nu dorește libertate, care nu știe pentru cei trebuiește statul R.Moldova. „Se duce la Moscova după 30 de arginți în schimbul suveranității R.Moldova”, a spus Nantoi.

Potrivit deputatului din partid la Maia Sandu, și Irina Vlah și Igor Dodon au fost implicați direct în organizarea așa zisului referendum din 2 februarie 2014 (în Găgăuzia), referendum ilegal. „Și dacă R.Moldova ar fi fost un stat care se respectă, ambii trebuia să răspundă în fața legii”, a spus el.

Nantoi e deja a 4-a persoană din blocul ACUM care î-l invinuiște pe Dodon de faptul că primește bani de la Putin. „Dar pentru funcții, unii sunt gata să-și vândă nu doar patria, dar sunt sigur că sunt în stare să facă același lucru și cu mama lor”, a scris pe facebook Blogul lui Anatolie. 

„Sunteți niște oameni ieftini și lipsiți de demnitate. Cum ziceau troii PAScuDA despre cei din PSRM:” râsuri”, a adăugat bloggerul.

loading...

Comments are closed.