Politic

VIDEO // Deputatul Ilan Șor: “COVID-19 și PAS, doi viruși la fel de periculoși”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lupta pentru demontarea regimului Maiei Sandu a început la Orhei și va continua în fiecare raion, localitate și casă, până când guvernarea va fi dată jos. Declarația aparține liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și a fost făcută în cadrului unui miting de protest, care a avut loc astăzi la Orhei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Oamenii au ieșit în stradă pentru a susține autoritățile raionale în demersul lor de a nu închide școlile din raion. Iar ca urmare a peste 10 mii de semnături ale oamenilor, Consiliul Raional Orhei a votat o declarație prin care i se acordă vot de neîncredere actualului Guvern. Autoritățile din raionul și municipiul Orhei, precum și manifestanții au argumentat că puterea centrală este incapabilă să soluționeze problemele oamenilor și adoptă măsuri antidemocratice și antinaționale.

„Decizia curajoasă a raionului Orhei de a lăsa școlile deschise demonstrează un singur lucru: suntem singurii cărora le pasă, iar oamenii văd acest lucru. Mai ales că știm că motivul care a stat la închiderea școlilor nu e pandemia, ci dorința lor de a face economie la căldură pe spatele copiilor. Oamenii văd că noi nu suntem niște nevertebrate care aplecăm capul și executăm fiecare aberație care vine de la centru. Copii sunt viitorul nostru și nu vom permite nimănui să îi distrugă. COVID-19 și Guvernarea PAS, doi viruși la fel de periculoși. Gazul l-au scumpit, benzina și motorina au scumpit-o, energia electrică vor să o scumpească, prețurile la alimente au sărit în aer, facturile sunt din ce în ce mai mari, iar economia au pusă-o la pământ. Acum au dat ordin să fie închise școlile. Raionul Orhei însă a demonstrat întregii țări că schimbarea se poate produce, trebuie doar voință, caracter și dorința sinceră de a fi aproape de oameni”, a declarat Ilan Șor.

Șor a mai spus că lupta pentru demontarea acestui regim a început la Orhei și va continua în toată țara.

„Orheiul este bastionul libertății, iar lupta pentru demontarea acestui regim corupt începe la Orhei și va continua în fiecare raion, localitate, casă, până când îi vom alunga de la putere! Orheiul a devenit epicentrul rezistenței din Republica Moldova. Și tot de aici pornește valul sincer de a schimba în bine starea lucrurilor din țară. Trebuie să fim uniți, pentru că doar împreună putem câștiga! În ultima perioadă, Partidul „ȘOR” a devenit principala țintă a regimului Maiei Sandu. Întreaga mașinărie propagandistică a PAS, poliția, procuratura – toate duc împotriva noastră o luptă lipsită de reguli. Și luptă cu noi dintr-un singur motiv – devenim o forță, suntem din ce în ce mai puternici și creștem pe zi ce trece. Ultimele sondaje arată o creștere mare pentru noi, iar acest lucru îi sperie și le provoacă un sentiment profund de frustrare. Cu fiecare lovitură devenim din ce în ce mai puternici. Și victoria va fi de partea noastră”, a conchis Șor.

loading...

Comments are closed.