(video) Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, spune că oamenii din sate i-au sugerat Maiei Sandu să-și asume răspunderea în privința Procurorului General

Dumitru Alaiba, PAS, Novac, Grigore Novac, PSRM, ACUM, Legea Procuraturii, Procuror General, asumarea de raspundere a guvernului sandu, Maia Sandu,
 

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a declarat pe data de 7 noiembrie 2019 în cadrul emisiunii Politica de la TV8, că oamenii din sate i-ar fi cerut Maiei Sandu să-și asume răspunderea și să numească ea personal candidații pentru funcția de Procuror General.

Discutând în contradictoriu cu deputatul Grigore Novac, Alaiba a făcut referire la oamenii din sate care ar avea o opinie comună ce ține de Legea Procuraturii care iată ar putea duce la cădea Guvernului Sandu.

“Noi avem direct de la oameni anumite opinii, care ne-au fost transmise așa, din sat în sat.”, a declarat Alaiba.

Vădit amuzat de ceea ce a declarat Alaiba, deputatul Novac i-a cerut depuatului PAS să spună exact care sat i-a cerut Maiei Sandu să-și asume această responsabilitate.

“În care sat v-au recomandat să vă asumați responsabilitatea? În care sat, spuneți.”, l-a întrebat Novac.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a fost salvat de moderatoarea emisiunii Natalia Morari, care imediat a anunțat pauză publicitară.

“Domnul Alaiba se va gândi în timpul pauzei…”, a spus zâmbind Morari.

Total
0
Shares
Total
0
Share