(video) Deputatul PAS, Vladimir Bolea, LAUDĂ programul “Prima Casă” lansat de PDM

PAS, Prima Casa, PDM, Maia Sandu, Andrei Nastase, Programul Prima Casa, Pavel Filip, Plahotniuc, programe PDM, programe sociale

Programul “Prima Casă”, inițiat de Partidul Democrat din Moldova, este unul bun și foarte așteptat. O recunoaște chiar și deputatul PAS, Vladimir Bolea. Afirmaţiile acestuia vin însă în contradicţie cu cele ale colegilor din blocul politic “ACUM”.

”Dacă vorbim de proiectul Prima Casă este un proiect foarte bun, nu aparține Partidul Democrat, ei l-au adus în Republica Moldova, au început să-l implementeze. Impactul social al acestui proiect este unul extrem de mare, sunt foarte mulți oameni care au beneficiat de el și cu siguranță noi, când chiar domnul Filip a adus acest proiect, eu am fost într-o emisiune și am vorbit că este un proiect foarte bun și foarte mult așteptat.”, a declarat deputatul PAS.

Anterior, șeful PPDA, Andrei Năstase, proprietarul a 11 imobile conform declarației de avere, se arăta deranjat când alții vor să-și cumpere o locuință, criticând programul “Prima Casă”. Potrivit lui Năstase, proiectul a fost de prost gust și nu se va bucura de interesul cetățenilor, chiar dacă datele oficiale l-au contrazis. Și deputatul PAS, Dan Perciun, a criticat dur proiectul “Prima Casă”.

Până acum, peste 2100 de moldoveni au beneficiat de acest proiect, iar împrumuturile date de bănci depășesc un miliard de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share