Alte știri

(video) Deputatul Vladimir Bolea spune că nu face promisiuni false și va depune o sesizare la Procuratura Generală în cazul lui Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea a ieșit în fața protestatarilor de la Guvern, în cadrul discuțiilor cu aceștia, el și-a dat cuvântul că va face mâine, 14 iunie, o sesizare la Procuratura Generală, pentru ca această să efectueze o investigație, ce ține de declarațiile președintelui, prin care recunoaște că primea în jur de 1 milion de lei, pentru finanțarea partidului.

Bolea a fost huiduit de către protestatarii care i-au reproșat faptul că a ales să facă alianță cu Igor Dodon, cel care a recunoscut public că primește câte 700 de mii sau chiar un milion de dolari lunar din partea Rusiei pentru finanțarea PSRM-ului.

Înregistrarea video de la fața locului a fost postată de către fostul deputat, Corneliu Dudnic, pe pagina sa de Facebook. În cadrul acestei întâlniri, Dudnic l-a îndemnat pe actualul legiuitor, ca să îl invite pe Igor Dodon la interogatoriu în cadrul unei ședințe a Parlamentului, pentru a-l întreba dacă primea bani de la Moscova pentru finanțarea PSRM-ului și dacă a cerut de la Vlad Plahotniuc bani pentru a crea o alianță.

Deputatul Vladimir Bolea a spus că va merge la Procuratura Generală, spunând că nu aruncă cuvinte în vânt. Legiuitorul a spus că a fost educat de ofițerii sovietici la academia de cadeți „Suvorov” și nu este deprins să facă promisiuni în vânt. Acesta a spus că sarcina principală a acestui guvern provizoriu este de a lupta cu corupția, printre acestea va fi și Igor Dodon, având în vedere înregistrările video apărute în mass-media.

loading...

Comments are closed.