(video) Deputatul Vladimir Bolea spune că nu face promisiuni false și va depune o sesizare la Procuratura Generală în cazul lui Dodon

vladimir bolea, deputati pas, deputati blocul acum, dodon finantare rusia, dodon tradare de patrie, procuratura generala, negocieri acum psrm, negocieri psrm pdm, dodon si plahotniuc, dodon 1 milion

Astăzi, deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea a ieșit în fața protestatarilor de la Guvern, în cadrul discuțiilor cu aceștia, el și-a dat cuvântul că va face mâine, 14 iunie, o sesizare la Procuratura Generală, pentru ca această să efectueze o investigație, ce ține de declarațiile președintelui, prin care recunoaște că primea în jur de 1 milion de lei, pentru finanțarea partidului.

Bolea a fost huiduit de către protestatarii care i-au reproșat faptul că a ales să facă alianță cu Igor Dodon, cel care a recunoscut public că primește câte 700 de mii sau chiar un milion de dolari lunar din partea Rusiei pentru finanțarea PSRM-ului.

Înregistrarea video de la fața locului a fost postată de către fostul deputat, Corneliu Dudnic, pe pagina sa de Facebook. În cadrul acestei întâlniri, Dudnic l-a îndemnat pe actualul legiuitor, ca să îl invite pe Igor Dodon la interogatoriu în cadrul unei ședințe a Parlamentului, pentru a-l întreba dacă primea bani de la Moscova pentru finanțarea PSRM-ului și dacă a cerut de la Vlad Plahotniuc bani pentru a crea o alianță.

Deputatul Vladimir Bolea a spus că va merge la Procuratura Generală, spunând că nu aruncă cuvinte în vânt. Legiuitorul a spus că a fost educat de ofițerii sovietici la academia de cadeți “Suvorov” și nu este deprins să facă promisiuni în vânt. Acesta a spus că sarcina principală a acestui guvern provizoriu este de a lupta cu corupția, printre acestea va fi și Igor Dodon, având în vedere înregistrările video apărute în mass-media.

Total
0
Shares
Total
0
Share