(video) Dezbinare în blocul ACUM! Maia Sandu și-a bătut joc de Năstase chiar la Jurnal TV. Reacția șefului PPDA: “Nimeni nu mă demite!”

Andrei Năstase, Maia Sandu, PAS, Platforma da, PPDA, PAS cu DA, blocul ACUM, ACUM DA PAS, dezbinare in Platforma DA, dezbinare in blocul ACUM, Năstase propus la functia de Speaker, alianta PAS cu PSRM, PSRM, socialisti, Jurnal TV,

În ciuda acordurilor semnate și aparențelor precum că fracțiunea PAS și fracțiunea Platforma DA ar fi unite și ar urma una și aceeași agendă politică, Maia Sandu și Andrei Năstase demonstrează că între ei nu există comunicare. Mai mult, pe un ton supărat, Năstase s-a arătat iritat când a fost întrebat de ce lidera PAS, Maia Sandu, l-ar dori demis din eventuala funcție de Președinte al Parlamentului.

Astfel, în cadrul emisiunii “IMPORTANT” de la TVC21, Andrei Năstase nu a recunoscut opțiunea de a fi numit în funcția de președinte al Parlamentului doar pentru perioada de votare a așa-zisului pachet antioligarhic. Mai mult, Năstase a spus că el ar dori să ocupe această funcție pentru patru ani, sau mai mult.

În același timp, Maia Sandu a declarat la Jurnal TV, postul de televiziune finanțat de nașul de cununie al lui Năstase, oligarhul Victor Țopa, că blocul  ACUM este gata să semneze un angajament public ca după votarea legilor din așa-zisul pachet antioligarhic, să facă un pas înapoi și să-l demită pe Andrei Năstase din funcția de Președintelui Parlamentului.

Vedeți reacția bolnăvicioasă a șefului Platformei DA după ce a fost întrebat cum comentează declarația liderei PAS în video-ul de mai jos:


Aceste declarații contradictorii făcute de șefii fracțiunilor PAS și Platforma DA vin să confirmă zvonurile apărute în ultimul timp precum că partidul condus de Maia Sandu dorește să se distanțeze de Platforma DA. Iar o dovadă în acest sens este și sondajul pe care-l face Maia Sandu printre susținătorii și membrii PAS, prin care sunt întrebați dacă și-ar dori ca la viitoarele alegeri PAS să participe ca și concurent individual, fără PPDA, dar și întrebări de genul, dacă a greșit PAS atunci când a acceptat să-l susțină pe Năstase la funcția de Primar, sau atunci când PAS a acceptat să formeze împreună cu Platforma DA un bloc politic.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share