(video) Dezvăluiri incendiare! În 2015, Năstase și Slusari au blamat un unionist pentru că un cor de copii a cântat în PMAN „Deşteaptă-te române”

Valentin Dolganiuc, Andrei Năstase, Platforma DA, PPDA, Proteste 2015, protestele din Chisinau, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, PPDA, Dolganiuc despre Nastase, Renato Usatii, Igor Dodon, proteste Nastase Dodon Usatii, politica, unionisti in PMAN, Desteapta-te romane, cor de copii au cantat imnul romaniei, Nastase impotriva unionistilor

În cadrul unor dezbateri electorale de la ProTV Chișinău, Valentin Dolganiuc, care este și candidat independent pe circumscripţia nr.30, sectorul Ciocana, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie,  a vorbit în premieră despre motivele plecării sale din Platforma Civică Demnitate şi Adevăr şi de ce nu s-a regăsit nici în rândurile Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr.

„Pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale, un cor de copii a cântat imnul „Deşteaptă-te române”. Pentru acel imn „Deşteaptă-te române”, eu am fost blamat şi de către Andrei Năstase, şi de către Slusari, şi de către Josan, şi de către toţi ceilalţi care erau acolo. Acest lucru m-a durut cel mai mult, pentru că eu am considerat că atât timp cât eu sunt pe scenă, acolo pe scenă există identitate naţională românească, există neamul nostru”, a declarat Dolganiuc.

Dolganiuc a mai declarat că s-a dezamăgit în Năstase și după decizia de a protesta împreună cu Dodon, care este exponentul Moscovei, şi împreună cu Renato Usatîi, alt exponent al Moscovei, decizie care nu a fost luată la Chişinău, dar cu totul în altă parte.

“În acea clipă eu am plecat din PMAN, pentru că nu am acceptat ca românismul să fie terfelit, blamat, ca tricolorul să fie aruncat din PMAN”, a mai adăugat Valentin Dolganiuc.

Dolganiuc a mai dat și de înţeles că, la un moment dat, protestele stradale antiguvernamentale din 2015-2016 au luat o altă întorsătură şi dânsul a observat „dorinţa de răzbunare a unei noi oligarhii faţă de cea care este la putere”, cu referire la oligarhul Țopa și Platon, care stau în spatele lui Andrei Năstase și întregului bloc electoral ACUM.

„Eu n-am acceptat ca să fiu înregimentat de cei care au stat mai târziu, poate chiar iniţial şi eu n-am sesizat acest lucru, în spatele acestor proteste, care au avut un scop foarte bine punctat de a veni pe o platformă politică ulterior, pentru a prelua puterea în R.Moldova”, a spus Dolganiuc.

igor dodon, andrei nastase, renato usatii, proteste anti PDM, anti Plahotniuc, jos guvernarea, pman 2015

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share