Politic

VIDEO // Dezvăluiri SCANDALOASE! Numele persoanei care l-ar fi lăsat pe Vlad Plahotniuc fără de 100 de milioane de dolari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu, confirmă faptul că fostul președinte al PD, Vlad Plahotniuc, ar fi pierdut controlul asupra unor conturi din Dubai cu cel puțin 100 de milioane de dolari, după ce nu mai poate da peste persoana căreia i-ar fi încredințat accesul la acei bani.

Mocanu spune că „interlopul” Renato Usatîi, care primul a făcut public acest lucru, ar vrea să se dea bine pe lângă procurorul general Alexandru Stoianoglo (primarul de Bălți a spus că e gata să-i prezinte detalii procurorului general despre caz n.r.), dar i-a stricat „jocul”.

Potrivit lui Mocanu, persoana care ar deține accesul la conturile lui Plahotniuc în Dubai este cunoscută în spațiul public. „Ca să nu se mai chinuiască Usatîi, eu voi spune numele aceste persoane. Numele este foarte cunoscut. Este o oarecare Salinski (anterior presa a scris că Cezara Salinski este administratoarea Prime Management SRL n.r.). Pot spune procurorilor și numele mic, pentru ca să poată să o caute. Într-adevăr, persoana respectivă a dispărut din R. Moldova după o lună de la plecarea lui Plahotniuc. El nu poate găsi acum persoana care are 100 de milioane de dolari. Plahotniuc cred că mai are situații din astea acum”, a precizat Mocanu, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

Politicianul a precizat că poate oferi date confidențiale despre această persoană.

„Această persoană, altădată devotată lui Plahotniuc, deține o parte din bani. Mai sunt câteva persoane care pot dispărea din preajma lui Plahotniuc, când vor simți că este foarte slab. Aceștia sunt bani furați. Plahotniuc nu mai are acum unde fugi. În lumea arabă s-ar teme să se ducă, pentru că o parte din această lume e controlată de SUA, iar altă parte de Rusia. În Turcia nu se poate duce, chiar dacă i-a făcut un serviciu lui Erdogan cu predarea celor șapte cetățeni turci. Erdogan îl va preda imediat lui Putin. Bătălia pentru Plahotniuc va fi mare, iar cel mai sigur loc pentru el va fi Penitenciarul 13”, conchide Mocanu.

Sursa: Ziarul Național

 

loading...

Comments are closed.