Politic

(video) Diferență de atitudine: În timp ce Năstase insultă jurnaliștii de la Publika, Candu le răspunde binevoitor celor de la Jurnal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partide diferite şi lideri cu un comportament diametral opus. În timp ce şeful PPDA, Andrei Năstase, nu scapă nicio ocazie să atace postul de televizoiune Publika TV, dar şi alte instituţii media, fruntaşii Partidului Democrat din Moldova manifestă o atitudine civilizată faţă de jurnaliştii din tabăra oponenţilor săi.

Astfel, aflat la Rezina, în cadrul Caravanei Electorale, vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, a fost extrem de amabil cu o echipă de filmare de la Jurnal TV. Acesta zâmbeşte şi strange mâna cameramanului, lucru de neimaginat în cazul lui Andrei Năstase, transmite hotnews.md

În schimb Jurnal TV nu a dat dovadă de o corectitudine similar. Echipa doar a filmat întâlnirea PDM din Rezina, la care au participat câteva sute de personae şi observatori internaţionali. Conducerea Jurnal TV nu a pus pe post nicio secundă filmată de la întâlnirea respectivă.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a oferit un interviu pentru Jurnal TV, care însă nu a fost dat pe post. În schimb, acesta a fost postat pe canalul de Youtube al speakerului, interviu pe care îl puteți urmări mai jos.

loading...

Comments are closed.