VIDEO: Din cauza unei Comisii parlamentare, Sandu și Năstase își amenință colegii deputați că o să-i excludă din partide

Liderii blocului ACUM, Andrei Nastase, Maia Sandu, PAS, Platforma DA, PPDA, Blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Demnitate si Adevar, maia sandu dupa horoscop, andrei nastase zodiac, horoscopul zilei, astrele, ce ne spun astrele, horoscop politic

Deputații Blocului „ACUM” ar fi amenințați cu excluderea din fracțiunile PAS și PPDA, precum și din partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, în cazul în care vor semna inițiativă legislativă a lui Octavian Țîcu cu privire la crearea unei Comisii de anchetă pentru a investiga acțiunile comise de șeful statului Igor Dodon, prin prisma „trădării de patrie”, relatează ZiarulNational.MD

Despre acest lucru a anunțat astăzi Octavian Țîcu, candidat al PUN la funcția de primar general al capitalei.

Până ieri nu mai semnase nimeni acesta inițiativă (până acum au semnat Țîcu, Lilian Carp și Iurie Reniță n.r.). Am înțeles că la ambele componente – PAS și „DA” s-au făcut presiuni explicite ca deputați să nu semneze, fiind amenințați cu excluderea din fracțiune și partid”, a precizat Țîcu.

Deputatul „ACUM” a menționat că mâine, în plenul Parlamentului, va avea o intervenție în legătură cu necesitatea creării acestei comisii de anchetă.

Voi explica cetățenilor care este atitudinea deputaților Blocului „ACUM”, care la 21 februarie au semnat un angajament pe care nu-l respectă (să nu facă niciun fel de coaliție cu PD, PSRM sau Partidul ȘOR). Pentru că sunt un om al continuității, voi duce până la capăt această inițiativă. Cred că se vor găsi oameni onești care vor semna. Ne mai trebuie două semnături pentru a pune inițiativa pe agenda Parlamentului. Vreau să văd cum se va vota și cine va vota pentru crearea comisiei de investigare a cauzei de trădare de patrie comisă de președintele Igor Dodon”, a subliniat Octavian Țîcu.

De asemenea, aceasta a atras atenția că socialiștii sunt cei care țin frâiele puterii, iar Blocul „ACUM” ar face jocul PSRM.

Ați văzut cum Bătrîncea i-a spus lui Năstase să stea cuminte și să respecte angajamentul (Acordul politic între ACUM și PSRM de la 20 septembrie n.r.)? Asta e fața guvernării hibride, în care nu poți vorbi nimic de socialiști, chiar dacă au stat bot la bot cu Plahotniuc. Ei au votat 600 de proiecte de legi cu democrații, iar acum le inversează. Lucrul acesta a dus la faptul că, de dragul unei conviețuiri în interesul Rusiei, Blocul „ACUM” face jocul socialiștilor”, a conchis sursa citată.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share