Politic

(video) Diplomația populară pe circumscripția 33: Alegătorii îl cunosc pe Țuțu dar mulți nu știu că Năstase este candidat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Popov, producătorul emisiunii „Diplomația Populară”, a realizat un episod pe circumscripția 33 ( (Truseni, Durlesti, Codru, Bacioi, Sangera, Revaca, Dobrogea) care este circumscriptia cu cele mai mari mize în acest scrutin. Acesta a rămas mirat de faptul că în ciuda tuturor presupunerilor ce le avea, Constantin Țuțu, candidatul Partidului Democrat pare a fi favorit.

„Ca și majoritatea experilor cred că favoritul cert al acestei curse este Andrei Nastase. Însă, după ce alaltăieri am discutat cu vreo 20-25 de locuitori din Sangera si Dobrogea nu as mai fi atât de sigur că Partidului Democrat nu-i va reuși planul său – prin varii metode, substerfugii si concentrându-și resursele – să-l facă deputat pe Constantin Țuțu. Fiți de acord, un asemenea rezultat ar reprezenta o lovitură grea, chiar umilitoare, nu doar petru Andrei Năstase, dar și pentru starea de spirit a unui întreg segment din societatea noastră.” scrie Andrei Popov pe pagina sa „Diplomație populară” de pe Facebook.

În vox-urile prezentate de Andrei Popov, se pare că o bună parte din alegători nici nu cunosc toți candidații de pe circumscripție, mai mult de atât, o doamnă a afirmat chiar că Andrei Năstase și Constantin Țuțu ar fi dintr-aceeași formațiunie politică.

Se pare că majoritatea oamenilor îl cunosc în special pe Constantin Țuțu, totodată surprinzător este faptul că Andrei Năstase nu este cunoscut pentru mulți dintre alegătorii de pe circumscripție.

O observație importantă a lui Andrei Popov este că prin toate localitățile din circumscripția 33, putem observa afișe a tuturor candidaților, doar cele ale lui Andrei Năstase lipsesc. Practic oamenii nici nu cunosc că liderul Platformei DA și copreședintele blocului ACUM este candidat pe circumscripția lor.

loading...

Comments are closed.