VIDEO // Dodon îi răspunde lui Alaiba: Eu nu știu ce fumează unii deputați

Dumitru Alaiba, Igor Dodon, PSRM, flashmob de Revelion, PAS,
 

Președintele Igor Dodon i-a răspuns deputatului PAS, Dumitru Alaiba, care a propus ca să fie organizat un flashmob online în seara de Revelion când tradițional, șeful statului va felicita cetățenii.

“Eu nu știu ce fumează unii deputați, care propun așa ceva. Problema nu e în Dodon, trebuie să respecți instituția, instituția prezidențială, parlamentul, pentru că cel care este în fruntea instituției, astăzi este mâine nu-i, dar asta este atitudinea față de instituție. Acesta este mesajul pentru cei care pregătesc tot felul de porcării. O consider lipsă de cultură.”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4.

Amintim că Igor Dodon nu este primul politician care declară că deputatul PAS, Dumitru Alaiba, ar consuma substanțe narcotice. Anterior, mai mulţi bloggeri şi jurnalişti au scris că acesta este consumator de droguri. Dumitru Alaiba a ajuns în Parlament după ce a fost ales pe circumscripția uninominală numărul 51 SUA, Canada, în baza sistemului mixt de vot pe care Alaba îl critică cu înverșunare.

Total
0
Shares
Total
0
Share