VIDEO // Dodon îl acuză pe Năstase: “A încercat să preia schemele lui Plahotniuc. Jumătate de Chișinău știe”

Igor Dodon, Andrei Năstase, PSRM, Platforma DA, ppda, schemele lui Plahotniuc, cine a preluat schemele lui Plahotniuc, Nastase a preluat schemele lui Plahotniuc, PDM, Nastase il da in judecata pe Dodon,

Igor Dodon l-a acuzat pe Andrei Năstase că ar fi încercat să preia mai multe scheme care în trecut erau folosite de către Vlad Plahotniuc. Acest lucru s-ar fi întâmplat în perioada când Năstase era ministru al Afacerilor de Interne și foarte mulți oameni de afaceri din Chișinău cunosc despre acest lucru.

Dodon a mai adăugat că există imagini video care atestă ilegalitățile comise de Năstase.

„A încercat să preia schemele lui Plahotniuc și despre asta știe jumătate de oraș și oamenii de afaceri cu care el a comunicat direct și alții. Ar fi și video în care el lua bani. Eu nu am văzut, dar mi-au povestit. Poate sunt. I-am spus despre asta personal Maiei Sandu că sunt probleme, că sunt semnale ce se întâmplă la MAI, în contrabandă. I-am spus să fie atentă. Știu despre asta și ambasadorii. Nu eu i-am informat. Năstase este cea mai mare dezamăgire a partenerilor noștri din Vest. Ei au înțeles când a ajuns la putere și și-a arătat adevărata fața.”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Andrei Năstase i-a răspuns președintelui Dodon, scriind un status pe facebook. Șeful Platformei DA a negat toate acuzațiile și a declarat că-l va acționa în judecată pe șeful statului.

De cealaltă parte, Igor Dodon a declarat în cadrul aceleiași emisiuni că este gata să răspundă și în instanța de judecată pentru aceste acuzații, dacă Năstase se va adresa magistraților.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share