Alte știri

VIDEO // Dodon oferă noi detalii despre șederea sa în Federația Rusă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului spune că împreună cu soția se află la un sanatoriu din suburbia Moscovei. Prima doamnă fiind și cea care a filmat noul episod al emisiunii Președintele Răspunde, scrie tv8.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„După cum am menționat sunt în Federația Rusă, continui investigațiile la un sanatoriu pe care le-am început în luna martie. Dar atunci am fost nevoit la 8 martie să revin de urgență acasă, a fost primul caz de Covid. Am revenit de urgență, însă foia a rămas deschisă și împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile. Copii, după cum am menționat, sunt în Turcia împreună cu fratele mei”, a declarat șeful statului.

Acesta a mai precizat că vineri sau sâmbătă urmează să revină în Moldova. Nu vă faceți griji suntem sănătoși, revenim astăzi, vineri sau mâine dimineață acasă”, a declarat Dodon precizând că atât el, cât și soția și copii vor da test la Covid-19.

Șeful statului a precizat că în spatele camerei a fost soția sa. „În calitate de operator este prima doamnă, scumpa mea soție”, a declarat Dodon. Ulterior și prima doamnă a apărut în cadrul și a salutat urmăritorii.

loading...

Comments are closed.