Alte știri

VIDEO // Doi bărbați au fost reținuți în capitală, pentru pungășie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbați cu vârstele de 36 și 43 ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți de polițiștii Secției combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru pungășie. Aceștia s-au dovedit anterior a fi judecați pentru infracțiuni analogice.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Primul caz a avut loc pe data de 24 ianuarie, în microbuzul nr.174, în timpul deplasării, individul de 43 de ani, pe ascuns a sustras din geanta unei tinere în vârstă de 19 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești, actele de identitate și un lănțișor din aur în valoare de 3 000 lei. Astfel cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 4 000 lei.

Al doilea caz a avut loc pe data de 9 februarie, în troleibuzul de pe ruta nr.30, când bănuitul profitând de neatenția unei doamne, i-a sustras portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 3 500 lei și o cruciuliță din argint. Lipsa fiind depistată de către doamnă pe bd. Dacia.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, indivizii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri.  În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetați penal pentru pungășie, faptă care conform legislației se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

Citește și: Diplomele de studii în Medicină eliberate în Moldova vor putea fi recunoscute în România

loading...

Comments are closed.