VIDEO // Doi bărbați din Ungheni au fost reținuți pentru trafic de droguri. Peste 1,5 kg de marijuana confiscate dintr-o gheretă

Ofițerii Direcției “Nord” a INI și angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni, de comun cu procurorii PCCOCS, oficiul ”Nord,” anunță reținerea a doi bărbați din municipiul Ungheni, după o captură de peste 1,5 kg de marijuana, pusă în vânzare într-o gheretă din piața localității.

Bărbații au vârste în jur de 30 ani. În cadrul urmăririi penale, urmare a efectuării a 16 percheziții, au fost ridicate drogurile păstrate în borcane, pachete, zeci de pliculețe, un aparat confecționat artizanal destinat pentru consum de droguri, circa 150 pliculețe autosigilante în care urmau să fie ambalate drogurile, un cântar electric pentru porționarea drogurilor, precum și peste 13 000 lei care ar proveni din vânzarea de droguri.

În baza acestor și altor probe, bărbații au fost reținuți cu sprijinul angajaților poliției municipale pentru 72 de ore, printre ei fiind și liderul grupului infracțional. Ulterior, joi procurorii PCCOCS au depus demersuri pentru aplicarea arestului preventiv de 30 de zile. Investigațiile continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Total
0
Shares
Total
0
Share