Social

VIDEO // Doi indivizi reținuți de poliție: Furau cărucioare din blocurile locative

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hoții din scările blocurilor au dat buzna în sectorul Râșcani al capitalei. La astfel de concluzii au ajuns oamenii legii după ce cinci locatari s-au plâns că le-au dispărut cărucioarele pe care le-au lăsat în scară.

Oamenii legii au început investigațiile și au depistat mai multe camere de supraveghere care au înregistrat cum suspecții intră în case, apoi ies cu cărucioarele în mână. La scurt timp, forțele de ordine i-au identificat și pe suspecți.

Este vorba despre doi bărbați, ambii de 35 de ani, dar și o femeie de 40 de ani. După ce au fost reținuți, în timpul audierilor, cei trei și-ar fi recunoscut vina. Aceștia ar fi declarat că după ce comiteau furturile, imediat vindeau bunurile la prețuri simbolice.  Două din cele cinci cărucioare furate au fost găsite acasă la suspecți, iar ulterior întoarse proprietarilor. Oamenii legii au constatat că toți cei trei suspecți au fost anterior judecați pentru furturi.

Acum, cei doi bărbați, dar și femeia sunt cercetați penal pentru furt iar dacă vina le va fi dovedită, ei riscă până la patru ani de pușcărie, sau o amendă de 67.500 de lei.

Citește și: UPDATE // Mama și copilul fugiți din spitalul de boli contagioase, au fost găsiți și readuși în incinta medicală

loading...

Comments are closed.